Flyga till Hagfors

Med plusgrader långt över nollan och solens närvaro varje dag i över en veckas tid, vågar man påstå att våren faktiskt är här! Under denna fantastiska årstid är det inte konstigt att man har ett gigantiskt sug av att vistas ute i naturen så mycket det bara går. Allt fler har plockat fram sina cyklar, tunna jackor och vårskor och varje dag ser man hur fler och fler väljer att ta en promenad eller cykeltur till arbetet istället för att stå och trängas på en överfull buss eller tunnelbana.

Njut av naturen

När arbetsdagen är slut känner man inte längre samma stress att man bara vill komma hem till värmen så fort som möjligt. På grund av plusgrader och ljuset som fortfarande råder när man lämnar kontoret är det otroligt skönt att ta en långsam promenad hem genom staden istället för att skynda sig hem, bort från kylan.

På helgerna kan man nu vara ute i trädgården och pyssla och allt fler väljer att spendera helgerna på landställen, sommarstugor etcetera. Eftersom det är väldigt lätt att boka flygresor hos Seat24 eller någon annan smidig bokningssida online så kan man snabbt boka helgens resa till sommarstugan. Har man inget landställe är Hagfors alltid ett fantastiskt alternativ för den som vill komma bort från vardagen några dagar och samtidigt uppleva lugn, harmoni och vacker natur. Trots att Hagfors är en ganska liten ort med drygt 5000 invånare har orten faktiskt en helt egen flygplats. Hagfors flygplats invigdes i mitten av 1980-talet och har byggt ut och avancerats sedan dess. Hittar man inga passande flyg direkt till Hagfors kan man istället flyga till

•    Torsby flygplats
•    Karlstad flygplats
•    Karlskoga flygplats (som dock tar lite längre tid att ta sig ifrån med bil eller buss till Hagfors)

Så passa på och njut av våren genom att vistas i naturen och njuta av den ökande värmen. Och som sagt, i Hagfors är alla välkomna!